ΡΥΘΜΟΣ ΑΕ
κουρτίνα και ύφασμα επίπλου

Έμπνευση και δημιουργία

Προσιτή Πολυτέλεια

Σεβασμός στις επιθυμίες σας

Τα χρώματα της φύσης
είναι η σημαντικότερη πηγή έμπνευσης

Κάθε ταξίδι έχει πάντα κάτι μαγικό, μοναδικό ιδιαιτέρως όταν αυτό γίνεται μέσα στον όμορφο κόσμο των χρωμάτων και των σχεδίων.Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε η εταιρεία μας το μακρινό 1925 και συνεχίζεται με το ίδιο πάθος για δημιουργία μέχρι και σήμερα.Προορισμός του; Δεν είναι άλλος από το να σας προσφέρει τις ποιοτικότερες λύσεις για την διακόσμηση του δικού σας χώρου.

Η εταιρεία μας διαφοροποιείται, διότι εμπνέεται από τις ανάγκες σας, καινοτομεί και σχεδιάζει.Ακολουθώντας πιστά τις αρχές της εδώ και 90 χρόνια έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως κάτι το μοναδικό.

Μια από τις βασικές μας αρχές είναι Η <ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ> .Κατανοώντας το περιβάλλον στο οποίο ζούμε όλοι μαζί και ως μία επιχείρηση η οποία είναι ενεργό κομμάτι της κοινωνίας,προσαρμόζουμε τις τιμές μας σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις ενώ παράλληλα διατηρούμε την ποιότητα των προϊόντων μας στο υψηλότερο επίπεδο, γιατί στόχος μας είναι να μην υπάρχουν εμπόδια για εσάς.

Η έννοια του σεβασμού αντικατοπτρίζει την εταιρική μας κουλτούρα. Σεβόμαστε τον χώρο σας, την ανάγκη να εκφραστείτε μέσα από αυτόν μα πάνω απ’ όλα σεβόμαστε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.Για αυτό και οι άνθρωποι της εταιρείας μας θα είναι πάντα εδώ για εσάς.

Πρωτοπόροι στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, επιλέγουμε υφάσματα με κριτήριο την υψηλή αισθητική μέσα από τις διεθνείς τάσεις της μόδας, την τεχνολογική καινοτομία και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με καταξιωμένους οίκους απ’ όλο τον κόσμο στο χώρο των υφασμάτων έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία με κλασικές αλλά και μοντέρνες επιλογές. Σας περιμένουμε ώστε να συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι, να  εμπνευστούμε  και να δημιουργήσουμε μαζί το ομορφότερο αποτέλεσμα για εσάς και τον χώρο σας..

ΡΥΘΜΟΣ Α.Ε. ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΣ. Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 179, ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΤΤΙΚΗ. Τ-Φ: (+30)210 80 51 675. Ε-mail: info@rythmossa.gr - rythmos.s.a@gmail.com
© Copyright - Rythmos s.a.